У країнах ЄС можуть ввести жорсткі перевірки на автобусних і залізничних станціях

У країнах ЄС можуть ввести жорсткі перевірки на автобусних і залізничних станціях

Меркель прагне отримати загальноєвропейську угоду про боротьбу з нелегальними мігрантами

Європейські уряди планують запровадити жорсткіші перевірки на залізничних та автобусних станціях, щоб зупинити вільне пересування прохачів притулку відкритими кордонами континенту.

Про це повідомляє агентство Associated Press з посиланням на німецькі ЗМІ.

За даними медіа, ця пропозиція є частиною проекту угоди, поширеного напередодні зустрічі лідерів 10 європейських країн в Брюсселі в неділю.

Видання Süddeutsche Zeitung повідомило, що проект угоди також передбачає штрафи для прохачів притулку, які не залишилися у тих країнах Європейського Союзу, де вони зареєструвалися.

Газета Handelsblatt повідомила, що проект також передбачає значне розширення сил агентства прикордонного контролю ЄС Frontex та створення спільного для всього блоку агентства з надання притулку.

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель прагне отримати загальноєвропейську угоду про боротьбу з нелегальними мігрантами, щоб уникнути кризи, яка спостерігалася 2015 року.

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер у середу підтвердив проведення у Брюсселі неформальної зустрічі з лідерами низки країн ЄС щодо міграційної політики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: