У Кривому Розі батьки-нелюди знімали власну дитину у порно

У Кривому Розі батьки-нелюди знімали власну дитину у порно

Продаж відеофайлів відбувався в анонімному сегменті інтернету

У Кривому Розі поліція викрила сімейну пару, яка експлуатувала 4-річну доньку для створення порнографічних відео.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

«Двоє вихідців з однієї з держав Кавказького регіону використовували свою малолітню доньку для створення порнографічних відео. 13 червня у квартирі, де вони проживали, поліцейські провели санкціонований обшук. Вирішується питання щодо затримання зловмисників в порядку статті 208 КПК України», - заявив перший заступник голови Нацполіції  В’ячеслав Аброськін.

За його словами, сімейна пара – 29-річний чоловік та його 30-річна дружина, вступали з донькою у статеві зносини, фіксуючи це на відео.

Продаж відеофайлів відбувався в анонімному сегменті інтернету. Зловмисники шукали клієнтів на такі відео у мережі, пропонуючи переглянути або купити відео. Для оплати відео використовували криптовалюту.

«Поліцейські встановили нік-нейм, який використовували зловмисники для завантаження файлів порнографічного змісту. За оперативною інформацією, останнє завантаження файлів цим користувачем було здійснено кілька діб тому», - повідомили у поліції.

У квартирі, яку орендували зловмисники, в ході обшуку вилучено комп’ютерну та відеотехніку, яку подружжя використовувало для створення та розповсюдження порнографічних файлів, а також мобільні телефони.

За даним фактом триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, кіберполіція викрила у Києві групу чоловіків віком від 30 до 40 років, які розповсюджували дитячу порнографію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: