У лавах російських бойовиків на Донбасі процвітає дезертирство

У лавах російських бойовиків на Донбасі процвітає дезертирство

Командуванням частин військ РФ використовується практика звільнення військовослужбовців, які самовільно залишили підрозділи, попередньою датою

У російсько-окупаційних військах на Донбасі тривають самовільні залишення підрозділів та написання рапортів на звільнення військовослужбовцями. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, таке явище спостерігається в 9-му окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) і 11-му окремому мотострілецькому полку (Донецьк) 1 АК, 6-му окремому мотострілецькому полку (Кадіївка) 2 АК.

«З метою уникнення відповідальності за провалену роботу з особовим складом та приховування реальної кількості дезертирів, командуванням частин використовується практика звільнення військовослужбовців, які самовільно залишили підрозділи, попередньою датою», - інформує розвідка.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загиблих і поранених серед українських військових немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: