У Луцьку на смерть замерзли троє людей

У Луцьку на смерть замерзли троє людей
Луцьк в снігових заметах 

За попередньою інформацією, безхатьки померли від переохолодження

У Луцьку в результаті переохолодження загинули троє чоловіків. Як сьогодні повідомляє УНІАН з посиланням на місцеву патрульну поліцію, тіла двох чоловіків приблизно 50-річного віку були виявлені ще 27 лютого в підвалах багатоповерхівок за різними адресами.

Тіло ще одного безпритульного знайшли 28 лютого теж у підвалі багатоповерхового будинку, розташованого в одному з мікрорайонів міста.

За словами прес-секретаря управління патрульної поліції Ольги Бузулук, про знайдені тіла повідомили жителі будинків, а також працівник житлово-комунального підприємства. Вона зазначила, що за попередньою інформацією, чоловіки померли від переохолодження.

«Наразі особи двох безпритульних встановлено. За свідченням сусідів, ці чоловіки раніше проживали в будинках, у підвалах яких знайшли їхні тіла. Однак за певних обставин згодом стали безпритульними. Особа третього не встановлена», - зазначила Бузулук.

Нагадаємо, 1 березня через сильний снігопад обмежено в'їзд вантажівок до восьми міст України.

Зазначається, що для розчищення доріг та надання допомоги у буксируванні окремих транспортних засобів залучено 2 тис. 413 осіб та 1 тис. 705 одиниць техніки.

Аеропорти працюють у штатному режимі.

Водночас в «Укравтодорі» повідомляють, що в Одеській області повністю заборонили рух транспорту автомобільними дорогами.

Раніше повідомлялося, що 1 березня майже по всій території України очікується сніг, місцями з дощем. Вдень стовпчики термометра покажуть -13 градусів. Через негоду знеструмлено 174 населені пункти в десяти областях.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: