У Львові дитячий електромобіль переїхав пенсіонера: чоловіка госпіталізували

У Львові дитячий електромобіль переїхав пенсіонера: чоловіка госпіталізували

Львівська міська рада заборонила будь-які атракціони на площі перед Оперним театром

У Львові на проспекті Свободи дитячий електромобіль, яким керувала дитина, наїхав на пенсіонера, через що той впав. Чоловіка забрали до лікарні.

Про це розповів начальник управління безпеки міста Львівської міської ради Юрій Діль.

«Інцидент стався у неділю, близько 14:00. Одна з машинок незаконного прокату атракціонів наїхала на ногу пенсіонера. Той не втримав рівноваги та впав, при падінні сильно вдарившись головою об бордюр. Перехожі, що стали свідками події, викликали швидку - чоловіка госпіталізували», - повідомляє видання.

Муніципальна дружина конфіскувала більше 20 дитячих автомобілів - однак є рішення суду, яке вимагає повернути атракціони власнику. Із цим рішенням місто не погоджується.

Львівська міська рада заборонила будь-які атракціони на площі перед Оперним театром. Однак ані міська влада, ані правоохоронці досі не можуть позбутись прокату дитячих електромобілів, що працює у центрі міста. 

Нагадаємо, на проспекті Перемоги в Києві сталася ДТП за участю  п'ять автомобілів.

Аварія сталася неподалік від Шулявського мосту в напрямку центру. Зіткнулися легковики Audi, Daewoo, Volkswagen, Mercedes i Mazda.

Раніше повідомлялося, що ДТП з постраждалими сталася під Києвом, на Старообухівській трасі в. с. Козин.

Зіткнулися два автомобілі: Renault і Volkswagen.

В результаті удару машина Renault перекинулася. З авто вилетіла жінка. У критичному стані, без свідомості, госпіталізована.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: