У Львові п’яний водій протаранив чотири авто і заснув

У Львові п’яний водій протаранив чотири авто і заснув
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Поліцейські склали на водія Skoda вісім протоколів

У Львові водій, знаходячись у стані сильного алкогольного сп’яніння, вчинив чотири ДТП.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Інцидент стався ввечері 23 жовтня.

«Близько 19 годин вечора патрульні отримали інформацію, що на вулиці Морозенка стоїть автомобіль, водій якого причетний до трьох дорожньо-транспортних пригод, які відбулися на вулиці Комарова. Інспектори прибули на місце та виявили машину Skoda, яка здійснила зіткнення зі ще одним авто Skoda, та водія, який спав в салоні. Автомобіль мав характерні пошкодження, як після ДТП, зі всіх сторін», - заявили в поліції.

Зазначається, що чоловік був з ознаками сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом інспектори встановили особу порушника та очевидців події, які показали пошкоджені транспортні засоби та підтвердили, що саме цей водій є винуватцем ДТП.

«На чоловіка склали вісім протоколів (чотири протоколи за ст.124 КУпАП – вчинення ДТП; три протоколи за ст.122-4 – втеча з місця ДТП; протокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння), винесли постанову за відсутність всіх необхідних документів, вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий талон. Водія госпіталізували у лікарню, оскільки він перебував в стані сильної інтоксикації алкоголем», - повідомили в поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: