У Ляшка переполох: його одіозного соратника знімають з посади «жирного» парламентського комітету

У Ляшка переполох: його одіозного соратника знімають з посади «жирного» парламентського комітету
Сергій Рибалка

Рибалка звинуватив владу в організації зняття його з посади голови комітету за його відсутності

Народний депутат України Сергій Рибалка, перебуваючи в лікарні на операції, звинуватив владу в організації голосування для зняття його з посади Голови комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності спеціально за його відсутності. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Влада на криваві гроші мафіозі-олігархів продовжує намагатися знищити мене. Сьогодні, коли я вимушений лягти до лікарні на операцію, вони хочуть організувати голосування у Верховній Раді щоб зняти мене з посади голови Комітету… Очевидно, це організована акція, адже вчора два проплачених «спікера» виголосили однакові брехливі звинувачення на мою адресу. І, очевидно, спеціально, коли я опинився у лікарні, вони хочуть швиденько поставити це на голосування», - написав Рибалка.

Нардеп закликав колег не розглядати це питання за його відсутності.

«Звичайно, Верховна Рада має право ухвалювати рішення. Проте не можна це робити за спиною. Треба дати людині слово прозвітувати про свою роботу», - зазначив він.

Як відомо, нардепа підозрюють у веденні торгівлі з бойовиками ОРДЛО. 

Інформаційний шлейф скандалу, що вибухнув з приводу торгівлі українськими снеками в ОРДЛО і Криму, тягнеться за Рибалкою з моменту окупації автономії і початку АТО на Сході. Журналісти, експерти і політики неодноразово надавали докази присутності снеків S.Group на торгових полицях магазинів непідконтрольних Україні територій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: