У Мадонни знайшли антитіла до коронавірусу

У Мадонни знайшли антитіла до коронавірусу
61-річна зірка поділилася, що здала тест на антитіла до коронавірусу і результат виявився позитивним
Фото: instagram.com/madonna

Співачка Мадонна: днями я здала тест і дізналася, що у мене є антитіла, тому завтра я відправлюся у довгу поїздку на машині, опущу вікно і вдихну повітря, просякнуте Covid-19

У американської поп-співачки Мадонни знайшли антитіла до коронавірусу. Про це вона повідомила у своєму Instagram-аккаунті.

«Днями я здала тест і дізналася, що у мене є антитіла, тому завтра я відправлюся у довгу поїздку на машині, опущу вікно і вдихну повітря, просякнуте Covid-19», - заявила 61-річна виконавиця.

У цьому ж пості співачка поміркувала про людську природу. «Мене дивує те, як сильно нас хвилює, що думають інші люди, як завоювати їхню прихильність і як вийти правим зі спору. Ненавиджу себе за цю ницість. Мені хочеться вирватися з рабства переживань», - сказала Мадонна.

Переглянути цей допис в Instagram

#staysafe #staysane

Допис, поширений Madonna (@madonna)

У коментарях багато хто не повірив, що у артистки дійсно виявили антитіла. Деякі здивувалися тому, що раніше Мадонна нічого не говорила про те, що хворіє коронавірусом. Зірці також порадили повторно здати тест, пояснивши, що вони бувають недостовірні.

У березні Мадонна записала відеозвернення, у якому постала голою у ванній і розповіла про коронавірус, назвавши його жахливим і прекрасним одночасно. «Covid-19 не турбує те, наскільки ти багатий, наскільки ти знаменитий, наскільки ти смішний або розумний, де ти живеш, скільки тобі років, які історії ти можеш розповісти. Він - великий урівнювач. І те, що робить його таким жахливим, робить його таким великим. Жахливо, що він урівняв нас багато в чому. Що чудово - він урівняв нас багато в чому», - зазначила співачка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: