У мережу виклали відео перших хвилин після нападу на офіцера поліції у Харкові

У мережу виклали відео перших хвилин після нападу на офіцера поліції у Харкові
Поранений у Харкові офіцер поліції розповів про напад

Поранений у Харкові офіцер поліції розповів про напад

В інтернеті з'явилося відео надання меддопомоги пораненому в Харкові офіцеру поліції у перші хвилини після нападу, де він розповідає, як на нього напали.

Відео оприлюднено на сторінці спільноти у «Depo Харків» у Facebook.

На відео видно, що чоловік у крові, він ледве говорить. Біля нього медики, які перебинтовують йому голову та шию.

Чоловік також розповідає про напад: «Він (нападник – ред.) каже: «Привіт тобі». Я двічі впав, встав, кажу: «Ти, чудовисько, від кого привіт?». Він почав тікати, я пішов за ним. Наздогнав його, тут зустрівся з другим, той дістав пістолет і почав розстрілювати».

Поліцейський зауважив, що нападники були у масках.

Як повідомлялося, 16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській у Немишлянському районі Харкова двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Нападники вдарили чоловіка та зробили кілька пострілів із невстановленої зброї в голову, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору Daewoo Lanos.

Потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківській клінічної лікарні швидкої допомоги, де його прооперували. За словами лікарів, була загроза для життя. Зараз пацієнт у реанімації, на апараті штучного дихання. Медики чекають покращення стану днями.

Факт нападу на офіцера поліції внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Вживаються заходи щодо затримання осіб, які стріляли у поліцейського та зникли на авто. Продовжується план «Сирена»: розшукується автомобіль Daewoo Lanos темного кольору. Поліція звернулася до водіїв, які 16 січня з 05:30 та 08:00 їхали вулицями Краснодарською, Сонячною, Салтівським шосе, проспектами Московський і Тракторобудівників. Іх просять надати записи відеореєстраторів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: