У Миколаєві біля суду розстріляли подружжя, поліція затримала стрілка

У Миколаєві біля суду розстріляли подружжя, поліція затримала стрілка
Серед біла дня У Миколаєві вбили подружжя 

У Миколаєві оголошено план «Перехоплення» - поліція шукає спільника вбивці

Біля будівлі Ленінського районного суду Миколаєва місцевий житель застрелив двох людей.

Зловмисник близько 15 години вистрелив з вогнепальної зброї, зазначили в поліції. Жінка померла на місці, а її чоловік — у кареті швидкої допомоги.

Підозрюваного вже затримали правоохоронці.

Нині поліція почала слідчі дії та попередньо кваліфікувала справу за статтею умисного вбивства.

Як зазначило місцеве видання «Новости N», чоловік стріляв з мисливського карабіну «Сайга» біля входу до суду.

Місце скоєння злочину нині огороджено, обставини і особи загиблих встановлюються. Той, хто стріляв затриманий на місці злочину. 

За наявними даними, спільникові вбивці вдалося сховатися. У Миколаєві оголошено план «Перехоплення». Розшукується мікроавтобус «Мерседес Віто», на якому зник підозрюваний. 

За словами очевидців, вони чули не менше 5 пострілів, після яких жінка відразу впала і не подавала ознак життя, а чоловік отримав поранення в живіт. 

«Сьогодні близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва у Ленінського районного суду місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя. Жінка загинула на місці події, чоловік в кареті швидкої допомоги. Завдяки оперативним діям правоохоронців зловмисник був затриманий оперативним співробітником Інгульський відділу поліції. Проводяться слідчі дії, на місці події знаходиться все керівництво Миколаївського главку поліції на чолі з начальником ГУНП Миколаївської області Олександром Анохіним. Перед арітельная кваліфікація - стаття 115 частина 2 Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні поліції. 

Як стало відомо, в суді сьогодні відбулося засідання, в якому вирішувався спір між миколаївцями і одеситами. За його результатами програли мешканці Миколаєва. Вийшовши з будівлі суду, між учасниками судового процесу виник конфлікт, в ході якого миколаївець дістав карабін і розстріляв опонентів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: