У Миколаєві морпіхи побили літнього волонтера

У Миколаєві морпіхи побили літнього волонтера

Командування бригади вибачилося за вчинки своїх підлеглих

Двох військовослужбовців 36 окремої бригади морської піхоти звільнять з військової служби за напад на волонтерський пост на залізничному вокзалі у Миколаєві. 

Про це повідомляє прес-служба бригади.

«У місті Миколаєві, на одному із Волонтерських постів на залізничному вокзалі, два військовослужбовці, в позаслужбовий час, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зчинили сутичку із черговим Волонтерського посту, вході якої постраждала цивільна особа», — йдеться у повідомленні.

Також у бригаді зазначили, що призначили службове розслідування. 

«В рамках дисциплінарного впливу, командиром частини, на правопорушників накладено стягнення «Звільнення з військової служби за службовою невідповідністю», яке реалізується найближчим часом», — заявили у прес-службі.

Інформація щодо порушників надана Військовій службі правопорядку м. Миколаєва та Національній поліції.

У свою чергу, відома у Миколаєві волонтер Ірина Абрамова повідомила, що матроси жорстоко побили 70-річного волонтера через те, що той не пустив їх в стані алкогольного сп’яніння на волонтерський пункт, як того потребують правила його роботи.

Командування бригади також вибачилося за вчинки своїх підлеглих і наголосило, що вживає заходів з метою недопущення правопорушення іншими військовослужбовцями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: