У Міненерго заспокоїли: вибухи не вплинули на газопостачання Вінниччини

У Міненерго заспокоїли: вибухи не вплинули на газопостачання Вінниччини
Вибухи на складах під Вінницею

Але наразі зупинено роботу трьох газорозподільних станцій

Вибухи на складі боєприпасів в Калинівці не вплинули на газопостачання Вінницької області і транзит газу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра енергетики та вугільної промисловості України Максим Білявський.

«Калинівка: зупинено роботу трьох газорозподільних станцій. На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати жителів блакитним паливом», – написав він.

Як повідомляла раніше ДСНС, станом на ранок з Калинівського району евакуйовано 28 300 чоловік, з яких евакуювалося власним транспортом 20 000 чоловік, із збірних евакопунктів — 8 300 чоловік. Крім того, з Центральної районної лікарні евакуйовано 180 хворих до міських лікарень м. Вінниця.

Нагадаємо, що  селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко виїхав у Вінницьку область, де горять склади зі зброєю.

Поліцейські і нацгвардійці перекрили в'їзди до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують збереження залишеного людьми майна від мародерів.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради опублікував заяву, в якій стверджує, що територія міста Вінниця в зону ураження наявних на складах в Калинівці боєприпасів не підпадає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: