У Молдові в ДТП загинув відомий футбольний арбітр

У Молдові в ДТП загинув відомий футбольний арбітр
Іон Кліпа загинув 15 січня під Кишиневом 

Аварія сталася через водія автомобіля Audi з придністровськими реєстраційними номерами

15 січня на трасі Кишинів-Бєльці в результаті лобового зіткнення легкових автомобілів Audi і Dacia загинули п'ятеро людей, серед них відомий у Молдові тренер і футбольний арбітр Іон Кліпа.

Про це повідомляє «Укрінформ».

За попередніми даними національного Інспекторату патрулювання, аварія сталася через водія автомобіля Audi з придністровськими реєстраційними номерами, який порушив швидкісний режим і виїхав на смугу зустрічного руху.

26733705_1952353388126775_3856419020724033995_n-960x540

На момент зіткнення швидкість Audi становила 105 км/год, в той час як на цій ділянці дороги допустима швидкість від 50 до 70 км/год.

Загинули п'ятеро людей, серед них дитина. Ще дві жінки, які перебували в автомобілі Audi, доставлені в Республіканську лікарню швидкої медичної допомоги з важкими травмами.

У смертельній ДТП загинув відомий в Молдові тренер і футбольний арбітр Іон Кліпа.Цю інформацію підтвердив керівник прес-служби Генерального інспекторату поліції Молдови Влад Бурак.

За попередніми даними слідства, Кліпа прямував в Бєльці на попутному автомобілі. Він був в автомобілі Audi.

Кліпа свого часу був гравцем футбольних клубів «Спікул» (місто Флорешти) і кишинівського «Динамо», потім продовжив кар'єру в якості тренера. У січні 2017 року він був удостоєний медалі Молдавської федерації футболу. 19 січня Йону Кліпа виповнилося б 65 років.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: