У Москві зі стріляниною викрали головного фігуранта справи про вбивство Вороненкова

У Москві зі стріляниною викрали головного фігуранта справи про вбивство Вороненкова
Юрій Василенко - головний фігурант справи про вбивство в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова

Василенко отримав поранення, його кинули в багажник машини, після чого нападники зникли з місця злочину

Невідомі в Москві поранили і викрали українця Юрія Василенка, підозрюваного в організації вбивства колишнього депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова в Києві. Про це йдеться в повідомленні російського інформаційного агентства «Росбалт».

«У Москві зі стріляниною викрадений український кримінальний «авторитет» Юрій Василенко - головний фігурант справи про вбивство в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. При обшуку квартири «авторитета» було виявлено гігантський арсенал зброї», - сказано в ньому.

Як повідомило росЗМІ джерело в правоохоронних органах, у Москві Василенко проживав нелегально за паспортом на прізвище Антоненко. Він орендував велику квартиру в районі метро «Олексіївська», з якої в основному вибирався до ресторану «Базилік», що служив йому своєрідним офісом.

Зі слів джерела, охорони у Василенка не було, але він носив пістолет. Видання повідомляє, що 10 січня до ресторану «Базилік» увійшла група чоловіків, які зажадали від Василенка проїхати з ними. На вулиці Василенка несподівано відштовхнув зловмисників і спробував утекти. Зав'язалася бійка, під час якої пролунали постріли. Василенко отримав поранення, його кинули в багажник машини, після чого нападники зникли з місця злочину.

Було порушено кримінальну справу, в рамках якої пройшли обшуки, в тому числі на квартирі, орендованій Василенком. Там російські оперативники виявили арсенал зброї, що включав снайперські гвинтівки і вибухові речовини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: