У НАЗК розпочали повну перевірку декларацій нардепів Бурбака та Полякова

У НАЗК розпочали повну перевірку декларацій нардепів Бурбака та Полякова
Максим Поляков

Перевірку декларації Полякова почали на підставі звернення Національного антикорупційного бюро

Національне агентство із запобігання корупції почало повну перевірку електронних декларацій за 2016 рік голови фракції «Народний фронт» Максима Бурбака й депутата від НФ Максима Полякова.

Таке рішення було ухвалене на засіданні НАЗК 20 жовтня, передають «Українські новини».

Зазначається, що перевірку декларації Полякова почали на підставі звернення Національного антикорупційного бюро.

Як повідомили виданню «Українська правда» в агентстві, за декларацію Бурбака вони взялися через звернення фізичної особи. На уточнювальне запитання, як звати цю особу і чи є вона чиновником, у НАЗК відповіли, що не мають права розголошувати особисті дані людини, повідомили тільки, що «її ім'я ні про що не говорить».

Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 19 червня 2017 року затримали сімох осіб, причетних до вимагання й отримання неправомірної вигоди за сприяння іноземній компанії в здійсненні видобутку бурштину в Україні. Слідство встановило, що затримані, діючи в інтересах народних депутатів Максима Полякова і Борислава Розенблата, отримали від представника іноземної компанії хабар на загальну суму понад $ 300 тис. з метою підготовки ними законопроектів в сфері видобутку бурштину та їх внесення до Верховної Ради для прийняття рішень в користь зазначеної іноземної компанії.

 

 

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: