У НАЗК спростували новину про фальсифікацію результатів перевірки декларацій

У НАЗК спростували новину про фальсифікацію результатів перевірки декларацій

Національне агентство найближчим часом направить до суду позовну заяву з вимогою спростування оприлюдненої інформації

Брифінг екс-керівника Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя, проведений сьогодні за участі народних депутатів України, є фактом поширення недостовірної інформації негативного змісту з метою дискредитації роботи Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Національне агентство найближчим часом направить до суду  позовну заяву  з вимогою спростування оприлюдненої сьогодні, 14 листопада 2017 року, недостовірної інформації. Позовна заява буде подана до суду відповідного району м. Києва за місцем реєстрації відповідача.

У НАЗК наголосили, що поширена інформація екс-чиновниці, без конкретних фактів,  є  особистою  атакою  на Наталію Корчак, членів та колектив  Національного агентства  та спробою дискредитації  успішно розпочатої антикорупційної реформи в Україні.  

Нагадаємо, сьогодні, 14 листопада, на брифінгу колишня голова департаменту фінансового контролю Національного агентства з запобігання корупції Ганна Соломатіна повідомила, що система e-декларування використовується для покривання чиновників, лояльних до влади, розправи над неугодними та з метою особистого збагачення голови НАЗК та членів НАЗК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: