У НАЗК звинуватили Мін’юст у блокуванні перевірки е-декларацій

У НАЗК звинуватили Мін’юст у блокуванні перевірки е-декларацій

Відмову Міністерства юстиції щодо реєстрації розробленого НАЗК порядку перевірки електронних декларацій є необґрунтованою, зазначили в НАЗК

У Національному агентстві щодо запобігання корупції (НАЗК) звинувачують Мін’юст у блокуванні початку перевірки електронних декларацій чиновників.

«Сьогодні Міністерство юстиції України на своїй офіційній сторінці повідомило про відмову у державній реєстрації порядків проведення контролю та повної перевірки декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування та здійснення моніторингу способу життя особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», – написав заступник голови НАЗК Руслан Радецький на своїй сторінці у Facebook.

Він вважає, що відмову Міністерства юстиції щодо реєстрації розробленого НАЗК порядку перевірки електронних декларацій є необґрунтованою. За його словами, міністерство не надсилало до НАЗК будь-яких письмових зауважень до документа, а участь у розробці брав і співробітник Мін’юсту.

«Міністерство юстиції фактично заблокувало роботу НАЗК з перевірки декларацій», – зазначив Радецький.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: