У Парижі озброєний чоловік намагався проникнути на Ейфелеву вежу

У Парижі озброєний чоловік намагався проникнути на Ейфелеву вежу

Чоловік з холодною зброєю намагався прорватися через один із пунктів безпеки

Чоловіка затримала поліція

Поліція Парижа затримала озброєного чоловіка, коли той намагався проникнути на Ейфелеву вежу. Про це повідомляє телеканал BFM TV з посиланням на заяву компанії-оператора вежі SETE.

За попередньою інформацією, чоловік з холодною зброєю намагався прорватися через один із пунктів безпеки, проте його швидко затримали. Мотиви та обставини події поки невідомі. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Також повідомляється, інцидент стався в суботу близько 23:30 за паризьким часом. Співробітники правоохоронних органів оглянули місце події й постановили закрити вежу для відвідувачів на 15 хвилин раніше, тобто о 00:30, і всіх евакуювати.

Раніше повідомлялося про те, що Ейфелеву вежу буде обнесено куленепробивною скляною стіною. Такі заходи спрямовано на захист пам'ятки від терористичних атак. За словами голови Товариства експлуатації Ейфелевої вежі (SETE) Бернара Годьєра, огорожа охопить більшу частину садів навколо споруди. Відомо, що стіну висотою 2,5 м буде зведено восени цього року. Роботи обійдуться владі Франції приблизно в 20 млн євро.

Нагадаємо, на Ейфелевій вежі в Парижі погасили вогні в ніч на середу, 24 травня, в пам'ять про жертви теракту на стадіоні в Манчестері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: