У парламенті Британії звинуватили в домаганнях мільярдера Філіпа Ґріна

У парламенті Британії звинуватили в домаганнях мільярдера Філіпа Ґріна

До депутатів парламенту безпосередньо звернулися жертви домагань з боку Ґріна

Член верхньої палати парламенту Великої Британії Пітер Гейн повідомив про неодноразові обвинувачення в сексуальних домаганнях на адресу іншого члена Палати лордів — мільярдера Філіпа Ґріна.

Про це повідомляє агентство ВВС.

Гейн зазначив, що повідомити про домагання з боку Ґріна його зобов’язує «серйозна і неодноразова» природа звинувачень на адресу бізнесмена.

Парламентарій розповів, що до нього безпосередньо звернулися жертви домагань з боку Ґріна, тому він вирішив використати привілеї члена парламенту, щоби повідомити про це попри угоди про нерозголошення.

Зазначимо, що 23 жовтня The Daily Telegraph опублікувала матеріал, який містив звинувачення в расизмі та домаганнях стосовно «одного з ведучих бізнесменів», ім’я якого заборонив розголошувати суд.

Філіп Ґрін — британський бізнесмен і член Палати лордів парламенту Британії. Він є директором компанії Arcadia Group, в яку входять мережі магазинів Topshop, Topman, Wallis, Evans, Burton, Miss Selfridge, Dorothy Perkins. Раніше туди входила мережа магазинів BHS, яка збанкрутувала через те, що Ґрін виводив з неї сотні мільйонів фунтів задля власного збагачення. За це в жовтні 2016 року його позбавили лицарського титулу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: