«Великоднє перемир'я» на Донбасі «принесло» втрати для сил АТО

«Великоднє перемир'я» на Донбасі «принесло» втрати для сил АТО
У перший день «великоднього перемир'я» є втрати

За минулу добу агресор здійснив 32 обстріли позицій українських захисників

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир’я» встановлене на лінії розмежування сторін з опівночі 30 березня. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема на донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та протитанкової керованої ракети противник обстріляв наші укріплення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Опитного, Верхньоторецького, Богданівки, Шахти Бутівка, Лебединського та Широкиного. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки обстріляні наші укріплення у Водяному, а з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя та Піщевика.

Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Павлополя, Авдіївки, Опитного, Богданівки, Новотроїцького, Кам’янки, Мар’їнки, Піщевика та Пісків.

На луганському напрямку з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по опорних пунктах наших захисників в районі Луганського. Також гранатомети ворог застосував неподалік Катеринівки.

За минулу добу агресор здійснив 32 обстріли позицій українських захисників.

Внаслідок ворожого вогню одного нашого захисника поранено.

На жаль, під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє воїнів – отримали поранення. Усіх постраждалих доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, позаминулої доби на Донбасі внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ двоє захисників України були поранені, ще один військовослужбовець отримав бойове травмування.

Також, Порошенко заявив, що за час проведення антитерористичної операції на Донбасі більше 13 тисяч українських військових отримали поранення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: