У поліції розповіли подробиці смертельної стрілянини у Полтаві

У поліції розповіли подробиці смертельної стрілянини у Полтаві
Місце стрілянини

Чоловік, який здійснив смертельний постріл, орендував ділянку на пляжі і тримав магазин

У Полтаві один з учасників смертельної перестрілки на пляжі «Дублянщина» втік. За даними правоохоронців, чоловік поїхав на автомобілі ВАЗ-2108 — в місті оголошений план «Перехоплення». Ще один учасник сутички затриманий.

Як повідомили «Уніан» у прес-службі обласного управління поліції, за попередньою інформацією, чоловік, що здійснив смертельний постріл, орендував ділянку на пляжі і тримав магазин.

До нього з іншої частини пляжу підійшов чоловік, виникла сварка. Після неї один з учасників конфлікту пішов, але незабаром повернувся з озброєною підмогою. У ході нового конфлікту господар магазину вистрілив з дробовика в груди кривдникові, який незабаром після поранення помер.

Видання «Полтавщина» додає, що потерпілі - Олександр і Роман Марченки, батько і син. Роман орендував ділянку на пляжі. До Марченка підійшов чоловік з іншої частини пляжу, виникла сварка. Після бійки чоловік пішов і повернувся з озброєною підмогою. Під час конфлікту власник кафе Марченко вистрілив з карабіна «Сайга» . Інша сторона конфлікту відкрила вогонь з травматичних пістолетів.

Нагадаємо, стрілянина  на полтавському пляжі сталася у четвер ввечері. Місцеві ЗМІ повідомляють, що внаслідок стрілянини є багато травмованих. Крім того, в результаті пострілу поранення отримала дитина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: