У Польщі зафіксували вже понад 13 тис. випадків коронавірусу

У Польщі зафіксували вже понад 13 тис. випадків коронавірусу
Загалом у Польщі станом на сьогодні в лікарнях перебувають понад 2,7 тис. осіб, заражених коронавірусом

Кількість заражених коронавірусом: 13 105, 651 особа померла

Станом на 1 травня кількість заражених коронавірусом у Польщі зросла до 13105 осіб, з яких 651 особа померла, а 3491 – вилікувалася.

Про це інформує у Twitter міністерство охорони здоров’я Польщі.

«Кількість заражених коронавірусом: 13 105, 651 особа померла. Всі випадки є позитивними, зокрема й у померлих осіб», - йдеться у повідомленні.

Загалом у Польщі станом на сьогодні в лікарнях перебувають понад 2,7 тис. осіб, заражених коронавірусом, понад 92 тис. – на домашньому карантині, майже 18,5 тис. – під епідеміологічним наглядом, 3491 особа вилікувалася.

У Польщі проведено вже майже 355 тис. тестів, за останню добу – 16,6 тис.

Як повідомлялося, уряд Польщі підготував чотири етапи виходу з кризи. На першому етапі з 20 квітня вже відкрито для відвідування ліси і парки, а також частково скасовано обмеження у торгівлі. Другий етап буде введено в дію на початку травня. З 4 травня у Польщі відновлять роботу торговельні центри, готелі та хостели, деякі заклади культури, а з 6 травня – дитсадки та ясла. З 4 травня Польща також скасує примусовий 14-денний карантин для громадян країни, які навчаються і працюють у прикордонній зоні з сусідніми країнами ЄС – Німеччиною, Чехією, Словаччиною та Литвою.

Наприкінці травня планується відновлення чемпіонату Польщі з футболу у вищому дивізіоні без участі глядачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: