У Польщі затримано двох українців за участь у контрабанді цигарками

У Польщі затримано двох українців за участь у контрабанді цигарками

За участь в організованій злочинній групі українцям загрожує до 5 років позбавлення волі

Співробітники Прикордонної служби Польщі викрили діяльність злочинної групи з Підкарпаття, яка займалася незаконною торгівлею цигарками без акцизних знаків.

Прикордонники затримали шістьох осіб – чотирьох поляків та двох українців, усім затриманим висунули звинувачення, повідомляє Польське радіо.

Протягом 1,5 року злочинна група збула понад 209 тис. пачок контрабандних цигарок та завдала збитків Державній скарбниці Польщі на суму понад 3,5 млн злотих (понад 810 тис. євро).

Речниця Бескидського відділу Прикордонної служби Ельжбєта Пікор повідомила, що організатором та лідером групи був 27-річний житель Перемишля. Він сам або через інших людей купував на прикордонних ринках, найчастіше неподалік Медики та Корчової, у громадян України цигарки, а потім складував їх та організовував цілу систему продажу на терені Польщі, а також Чехії та Німеччини.

За словами речниці, інші члени банди купували, перевозили та переховували контрабандні цигарки. За участь в організованій злочинній групі та вчинення фінансових злочинів затриманим загрожує до 5 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: