У Полтаві урочисто відкрили футбольний майданчик без воріт і покриття (фото)

У Полтаві урочисто відкрили футбольний майданчик без воріт і покриття (фото)
Поле у 5-й школі містить лише гранвідсів замість штучної трави
Фото: Полтавська міськрада

Проект майданчика передбачав

Гранвідсів замість штучного покриття на футбольному полі для дітей — так привітали учнів школи № 5 у Полтаві. Про це пише видання «Полтавщина».

18 жовтня представники виконкому та депутати урочисто відкрили нові спортивні майданчики у двох школах міста: на території Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» та «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11». Кращі учні шкіл перерізали стрічку.

На футбольному майданчику в 11-й школі є штучне покриття, але поле у 5-й школі містить лише гранвідсів замість штучної трави. Також там відсутні футбольні ворота.

У прес-службі Полтавської міськради повідомили, що із міського бюджету на встановлення футбольного майданчику на території 5-ї школи було спрямовано 970 тис. 568 гривень.

«Будівництво було розпочато в кінці травня 2018 року. Територія майданчику площею 924 квадратних метрів, з покриттям з гранвідсіву з поребриком в кількості 120 метрів призначена для мініфутболу. Є 2 лавки. Прожектори світлодіодні в кількості 4 штуки, електрична мережа з електрощитом. Огорожа футбольного поля складає понад 125 метрів», - розповіли там.

Видання зазначає, що міська влада обіцяла відкрити тут майданчик саме зі штучним покриттям. Це було вказано у проектній документації. Проект коштував майже 80 тис. грн. Також зазначається, що майданчик урочисто відкрили у жовтні, але ще у липні поле засипали гранвідсівом, встановили лави, освітлення, огорожу. Із липня на майданчику нічого не змінилося.

За словами депутата міськради Олександра Глазова, штучне покриття з’явиться на полі вже наступного року. Ініціатива щодо урочистого відкриття недобудови надійшла від представників школи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: