У Полтаві – зліт пілотів квадрациклів: фото та відео

У Полтаві – зліт пілотів квадрациклів: фото та відео
Свої квадрацикли пілоти і штурмани виставили на Театральному майдані
Фото: panoram.com.ua

Пілоти квадрациклів будуть змагатися протягом двох днів на звання найкращого

Для участі у змаганнях пілотів і штурманів квадрациклів до Полтави прибули майже 200 власників квадрациклів та спеціально переобладнаних джипів. Учасники не лише майже із всієї України, але навіть і з Польщі, повідомляє «Панорама Полтавщини».

Свої машини та квадрацикли пілоти і штурмани виставили у суботу зранку на Театральному майдані, де всі бажаючи мали змогу оглянути їхніх «залізних коней» та поспілкуватися з учасниками зльоту. Виставка, попри суботній ранок та дощову погоду, зібрала чимало полтавців – як любителів екстремальних видів спорту, так і тих, хто прийшов подивитися на дійство, яке вперше проводять у Полтаві.

Після відкриття виставки, переважно техніки відомих автомобільних компаній BMW, Suzuki, Honda тощо, знайомства учасників зльоту та спілкування з полтавцями, колони квадрациклів, джипів, УАЗів вирушили за місто. Там, біля приміського селища Гора (Полтавський район) почалися перегони учасників зльоту.

Триватимуть змагання 11-12 листопада. Довжина траси – від базового табору пілотів і штурманів, по 7,5 км в обидва боки. За словами керівника спортсменів з Харкова Романа Старигіна, дощова погода не стане на заваді відчайдухам, котрі захоплюються екстремальними гонками на квадрациклах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: