У Порошенка присоромили тих, хто піариться на смерті Гандзюк

У Порошенка присоромили тих, хто піариться на смерті Гандзюк
Кононенко нагадав,  скільки минулого вівторка набрало сигнальне голосування за відставку Луценка – 38 голосів

Найближчий соратник президента каже, що «комусь треба було влаштувати шоу» зі смерті активістки

Ігор Кононенко, заступник голови фракції БПП у парламенті, один з найближчих соратників та бізнеспартнер Петра Порошенка, прокоментував заяву генерального прокурора про відставку, яку той подав минулого тижня на розгляд глави держави.

Кононенко зауважив: «Я вважаю, що замовники вбивства Катерини Гандзюк мають відповісти. Проте і Луценка я зрозуміти можу, коли бачиш, як в резонансній справі стається витік інформації. Тому генпрокурору тут точно не позаздриш».

Разом із тим Кононенко нагадав,  скільки минулого вівторка набрало сигнальне голосування за відставку Луценка – 38 голосів. «Питайте з тих, хто пропіарився на трагічній смерті Катерини Гандзюк, звинувачуючи фракцію БПП в якомусь надуманому блокуванні створення ТСК. Комісія створена, навіть Мустафа Найєм увійшов до її складу. Але ж комусь треба було шоу влаштувати...», - додав нардеп.

Як повідомлялось, минулого тижня Луценко заявив, що має намір подати Верховній Раді заяву про свою відставку. Цне відбулось під час звіту стосовно справи про вбивство Катерини Гандзюк, херсонської активістки, яку три місяці тому облили кислотою. Сигнальне голосування за відставку генпрокурора показало, що таке рішенння підтримали лиш 38 нардепів. Згодом президент повернув заяву про відставку генпрокурору.

Читайте дательніше тут: 

«Остання» гастроль генпрокурора. «Справа Гандзюк» доконала Луценка

Ігор Кононенко: У другому турі ми налаштовані боротись з Тимошенко. Вона може повернути країну назад

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: