У пункті пропуску на кордоні з Польщею ще на півроку продовжений пропуск пішоходів

У пункті пропуску на кордоні з Польщею ще на півроку продовжений пропуск пішоходів

Пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» є міжнародним і його можуть перетинати громадяни будь-яких країн, однак здебільшого ним користуються жителі Сокальського району Львівщини, а також мешканці Волинської області

У пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» на кодоні з Польщею у Львівській області ще на півроку продовжено пропуск пішоходів

Як повідомили у Державній прикордонній службі України, прикордонні відомства України та Польщі погодили продовжити на термін 6 місяців (до 31 грудня 2016 року) пілотний проект, за яким в пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» здійснюється оформлення осіб, які перетинають українсько-польський кордон у пішому порядку.

Пропуск осіб у пішому порядку у міжнародному пункті пропуску для автотранспорту «Угринів – Долгобичув» було запроваджено 1 липня 2015 року.

Даний пункт пропуску знаходиться поблизу населеного пункту Угринів Сокальського району Львівської області і він є одним з найбільших і найсучасніших, як на Західній Україні так і на Східному кордоні Євросоюзу. 

Пропускна спроможність даного об’єкту становить до чотирьох тисяч транспортних засобів та 12 тисяч осіб на добу. Особливістю цього пункту пропуску полягає в тому, що українські та польські контролюючі органи здійснюватимуть у ньому спільний контроль.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: