У Раді розглядають зняття недоторканності та арешт Полякова

У Раді розглядають зняття недоторканності та арешт Полякова

Засідання Регламентного комітету

Фото: Лариса Сарган 

Поляков заявив, що справа проти нього - незаконна і відкрита лише тому, що НАБУ хоче його покарати через критику цього органу

Регламентний комітет Ради сьогодні розглядає зняття недоторканності з депутата Максима Полякова. Нардеп заявив, що  не проситиме зняти з нього депутатську недоторканність.

На запитання журналістів, чи не проситиме він, як перед цим зробили депутати Олесь Довгий і Андрій Лозовий, зняти з нього недоторканність, депутат відповів відмовою.

«Я не проситиму зняти недоторканність. Бо думаю, що НАБУ подаватиме і друге, і третє подання. Але всі вони спричинені особистою неприязню до мене», – заявив Поляков.

19657420_1548890908517761_8646351885719370409_n

Він вкотре переконував, що вся справа проти нього - незаконна і відкрита лише тому, що НАБУ хоче його покарати через критику цього органу.

На запитання, чи Поляков брав хабар також із неприязні до керівників НАБУ, депутат відповів: «А ви бачили якісь докази того, що мені хтось передавав гроші? Не заяви, а докази, добуті законно».

Водночас антикорупційний прокурор Назар Холодницький вважає, що ніякої особистої основи щодо справи проти Полякова не існує.

«Коли ми бачимо корупційну справу, то тут ніяких особистих мотивів. Я розумію, що це лінія захисту, але ніяких підстав для таких заяв немає», – заявив Холодницький.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: