У Росії «відморозки» за ніч зарізали п'ятьох людей

У Росії «відморозки» за ніч зарізали п'ятьох людей

Двоє молодчиків після розпивання алкоголю жорстко розправилися з приятелями та колишнім роботодавцем

У селищі Березове Хабаровського краю РФ сталося масове вбивство: двоє молодих хлопців убили п'ятьох людей. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Слідчого комітету Російської Федерації.

Відзначається, що вбивство сталося в ніч з 12 на 13 липня. 21-річні зловмисники в компанії ще двох чоловіків 1986 го і 1999-го років народження розпивали в квартирі алкоголь. Між молодими людьми стався конфлікт, який закінчився вбивством приятелів підозрюваних. Чоловіки померли на місці події від численних ножових поранень.

Після цього молодики направились в підсобне господарство, де вони раніше працювали. Виявивши в вагончиках двох сплячих робочих 1966 року і 1975-го років народження, вони їх теж зарізали, жертви померли на місці події.

Зловмисники вирішили на цьому не зупинятися і зарізали власника господарства 1972-го року народження, помстившись йому за зарплату, яка виявилася менше обіцяної.

Повідомляється, що обидва парубки раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Один з них за хуліганство, крадіжку, погрозу вбивством, а також заподіяння легкої шкоди здоров'ю. Другого судили за крадіжку. Зловмисники офіційно ніде не працювали.

На даний момент із затриманими злочинцями працюють слідчі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: