У Росії знову впав вертоліт. Тепер із заступником генпрокурора

У Росії знову впав вертоліт. Тепер із заступником генпрокурора
Саак Карапетян, заступник генерального прокурора РФ, загинув під час падіння гелікоптера 

На борту вертольота знаходилися три людини - всі вони загинули

У результаті падіння вертольота в Костромській області РФ загинув заступник генерального прокурора Росії Саак Карапетян, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на джерело.

Офіційно загибель Карапетяна поки не підтверджена.

Раніше російські ЗМІ з посиланням на регіональне управління МНС РФ повідомляло, що вертоліт, за попередніми даними, спортивної моделі AS-350, 3 жовтня розбився біля села Вонишево у Костромській області. На борту вертольота було три людини - всі вони загинули.

Відкрито кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило смерть двох і більше осіб.

Зазначимо, що це не перша загибель у авіакатастрофі російського високопосадовця. Зокрема, 28 квітня 2002 року під час аварії вертольота Мі-8 неподалік від Красноярська отримав смертельні травми найвідоміший на той час російський генерал, губернатор краю Олександр Лебедь. 

Нагадаємо, що 1 жовтня у Росії вертоліт упав у річку. Тоді загинуло дві особи. 

Саак Карапетян, йдеться в його біографії на сайті генпрокуратури РФ, з 1983 по 1996 роки працював на різних посадах в прокуратурі Ростовської області. У 1996-2000 роках він був депутатом Держдуми РФ, заступником голови парламентського комітету з безпеки. Після Держдуми Карпетян перейшов в генпрокуратуру. На посаді заступника генерального прокурора Росії він перебував з 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: