У Саркозі з’явився серйозний конкурент на виборах у Франції

У Саркозі з’явився серйозний конкурент на виборах у Франції
Фото peoples.ru

61-річний Саркозі і 71-річний Жюппе - безумовні фаворити праймеріз, в ході яких буде номіновано кандидата в президенти Франції від правоцентристської партії «Республіканці»

Екс-прем'єр-міністр Франції Ален Жюппе заявив, що візьме участь у праймеріз від правоцентристської партії «Республіканці», склавши конкуренцію своєму однопартійцю Саркозі. Про це повідомляє Reuters.

Жюппе пообіцяв провести важливі реформи «без використання страхів», тим самим прагнучи продемонструвати принципово іншу позицію, ніж у його головного суперника – Ніколя Саркозі.

У разі свого обрання Жюппе обіцяє бути жорстким до злочинців і побудувати більше в'язниць. Разом з тим він додав, що ніколи не допустить виникнення «французького Гуантанамо».

61-річний Саркозі і 71-річний Жюппе - безумовні фаворити праймеріз, в ході яких буде номіновано кандидата в президенти Франції від правоцентристської партії «Республіканці». Праймеріз пройдуть в листопаді, президентські вибори – у квітні 2017 року.

З огляду на падіння популярності соціалістів, які нині перебувають при владі, цілком ймовірно, що переможець цих праймеріз має серйозні шанси виграти і президентські вибори.

 

Минулого тижня ім'я екс-президента Франції Саркозі знову з'явилася на перших шпальтах французьких газет, у зв'язку з оголошеною ним кампанією для участі в попередніх виборах, центральне місце в якій відведено закликам до панування правопорядку та попередженнямм про «загрозу», яку являють собою мігранти для французької ідентичності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: