У Швеції клоун з ножем напав на 19-річного хлопця

У Швеції клоун з ножем напав на 19-річного хлопця
В Європі орудує банда «клоунів-вбивць»

Раніше відразу кілька нападів клоунів зафіксували у Великобританії

У Швеції у місті Варберг чоловік в масці клоуна вдарив ножем в плече підлітка, коли останній вийшов покурити, передає BBC.

«Інцидент стався у місті Варберг на заході країни, коли підліток вийшов покурити. Він отримав легкі поранення плеча», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліція ще не знайшла підозрюваного у варберзькому нападі. Також, говориться, що правоохоронні органи не знають, що спонукало до нападу.

«Ми не знаємо, що спонукало до нападу. Це не було пограбування», - сказала речниця поліції Улла Брем виданню Gotesburgposten.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ країни Андерс Йгеман закликав до спокою у зв'язку з появою моторошних клоунів у країні.

«Ми би не хотіли побачити ситуацію, коли людина потрапляє у справжню халепу, бо хтось, можливо, напівжартома, одягнув клоунську маску», - сказав Йгеман.

Раніше відразу кілька нападів клоунів зафіксували у Великобританії. Злочинців уже прозвали «клоунами-вбивцями». В одному з університетів студент переодягнувся в циркового артиста та ганявся за однокурсниками з ланцюговою пилою.

Подібні випадки перестали бути рідкістю. Клоуни все частіше лякають людей: одні для своїх «жартів» вибирають ніч, інші не бояться з'являтися в світлий час доби. Напади фіксують як в великих містах, так і в невеликих населених пунктах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: