У Луганській області по-звірячому розправилися з головою виборчкому Байрамовим

У Луганській області по-звірячому розправилися з головою виборчкому Байрамовим

Поліція намагається встановити та затримати осіб, які скоїли правопорушення

4 липня невідомі жорстоко побили голову окружної виборчої комісії 114-го виборчого округу Євгена Байрамова від Опозиційного блоку, передає УНН з посиланням на Comments.UA.

Трагічна подія сталася ввечері близько 21.30 в місті Сєвєродонецьку Луганської області поблизу будинку, в якому проживає керівник ОВК. За інформацією очевидців, група молодих людей спортивної зовнішності несподівано напала на Байрамова, коли той повертався додому після роботи в окружній виборчій комісії, яка забезпечує проведення проміжних виборів народних депутатів по 114-му округу в Луганській області.

Сусіди, помітивши бійку, викликали поліцію і «швидку» допомогу. Своїми активними діями вони фактично зірвали плани нападників на Байрамова, які намагалися вбити керівника окружкому.

Байрамов доставлений в лікарню Сєвєродонецька в важкому стані. Медики констатували численні травми важкого і середнього ступеня, рани і пошкодження голови.

Повідомляється, що за кілька днів до нападу, голова окружної виборчої комісії скаржився колегам на систематичні погрози, які надходили на його адресу по телефону. Від Байрамова вимагали, щоб виборчком на засіданні прийняв рішення на користь певних учасників виборчого процесу, в іншому випадку - його чекає розправа. Коли той категорично відмовився виконувати вказівки, його намагалися відсторонити від керівництва окружною комісією.

Також наголошується, що напередодні кандидат в народні депутати від політичної партії «Наш край» Сергій Шахов намагався тиснути на Байрамова, поширюючи інформацію про нібито протиправні дії голови окружкому про реєстрацію членів дільничних виборчкомів так званих технічних кандидатів.

За даними видання, на минулих парламентських виборах Шахов двічі безуспішно намагався потрапити в парламент від Луганської області. Як стверджують ЗМІ, Шахов - відомий в минулому стахановський кримінальний авторитет на прізвисько Кіт. Після приходу до влади Януковича Шахов брав активну участь в якості куратора діяльності одного з потужних конвертаційних центрів.

Крім того, на парламентських виборах 2012 року безпекою штабу Шахова керував Ігор Безлер, який потім став одним з натхненників сепаратизму і командирів терористичної організації «ЛНР».

Примітно, що 114-й округ вже став рекордсменом за всю історію виборів, в ньому зафіксовано найбільшу кількість кандидатів в народні депутати - 107 претендентів на одне депутатське крісло. Представники Комітету виборців України вже заявили про можливе використання деякими політичними силами технічних кандидатів, з метою впливу на виборчий процес. Переважна більшість таких технічних кандидатів, за інформацією спостерігачів, в 114-му окрузі подано від партії «Наш край». У списку зареєстрованих ЦВК встановлено понад 40 осіб, пов'язаних з цією політичною структурою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: