У «Спецтехноекспорті» відкидають звинувачення Генпрокуратури у розтраті 200 млн

У «Спецтехноекспорті» відкидають звинувачення Генпрокуратури у розтраті 200 млн
Виставка «Спецтехноекспорту»

Через слідчі дії діяльність «Спецтехноекспорту» фактично заблоковано, бідкаються на підприємстві

У державному підприємстві «Спецтехноекспорт» спростовують звинувачення у розкраданні та стверджують, що слідчі дії Генпрокуратури були здійсненні з великою кількістю порушень.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

«Предметом слідчих дій стало не «вимивання 200 млн оборонного бюджету»,  а розслідування виконання комісіонерської угоди з обслуговування експортної діяльності приватної компанії, а не державної. Оплату за поставлену продукцію здійснював інозамовник, а не держава. Поставка продукції здійснювалася відповідно до вимог законодавства України», - йдеться у повідомленні.

Через це представники «Спецтехноекспорту» вважають розтрату оборонних коштів «неможливою».

«Знайдені в оселі директора підприємства кошти – задекларовані, інформація про законне походження виявлених коштів в оселі керівника «Спецтехноекспорту» та їх декларування є відомою державній фіскальній службі, а також відкритою для громадськості. При цьому вилучення готівки відбулося за відсутності на це дозволу в ухвалі суду», - зазначається у заяві.

У повідомленні також наголошуєтсья, що через слідчі дії діяльність «Спецтехноекспорту» фактично заблоковано. На думку колективу держпідприємства, це і є кінцевою метою слідчих.

Як повідомляв «Главком», Генеральна прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом розтрати 198 мільйонів гривень посадовцями «Спецтехноекспорту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: