У справі про розстріл Майдану з’явилися додаткові докази

У справі про розстріл Майдану з’явилися додаткові докази
Революція гідності 2013-14 рр, Київ
Фото з відкритих джерел

Через таємницю слідства у ГПУ не уточнили про які саме докази йде мова

За результатами проведених слідчих експериментів на Алеї Героїв небесної сотні слідство отримало додаткові уточнюючі докази проти осіб, які звинувачуються в організації та виконанні розстрілів на Майдані в лютому 2014 року. Про це повідомив начальник Управління спецрозслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, пише УНН.

«Фактично ті ж самі (докази – ред.), просто вони уточнюються. Якщо ми проводимо протокол слідчої дії і ми отримаємо якісь підтвердження того, що ми брали, то це вважається додатковим доказом… Вони дають нам додаткові дані, які дозволяють працювати в тій же самій версії, в якій ми працюємо: стосовно причетності осіб, яким повідомлено про підозру», - сказав Горбатюк.

Він пояснив, що експертиза встановлює звідки стріляли у майданівців.

«Звичайно, за результатами встановлюється звідки стріляли і це в принципі стосується саме тих, кого ми звинувачуємо. Ми розслідуємо стосовно тих, хто розшукувані, хто організатори і стосовно невстановлених осіб, які могли бути», - зазначив Горбатюк. Водночас він зауважив, що не може розповідати про які саме докази йдеться через таємницю слідства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: