У справі проти Пашинського, який прострелив ногу чоловіка, знайшли російський слід (ДОКУМЕНТ)

У справі проти Пашинського, який прострелив ногу чоловіка, знайшли російський слід (ДОКУМЕНТ)

Депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський

Главком

Справу проти Пашинського може бути поновлено.

Печерський районний суд Києва завтра, 19 вересня, розгляне законність закриття кримінальної справи про стрілянину, в якій фігурує депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський. Про це повідомив у себе в Facebook колишній голова Адміністрації президента Андрій Портнов.

Він нагадав, що «Пашинський заявив, що пройшов через поліграф і на детекторі брехні довів свою невинність в кримінальній справі про стрілянину в київського перехожого».

За словами Портнова, справу вісім місяців приховували правоохоронці, але зараз із висновками експертизи можна ознайомитися за посиланням.

«Виявляється, експерт, якому ГПУ довірило справу Пашинського отримав ліцензію в Росії, в м. Москві 04 травня 2017 року на підставі рішення Федеральної служби інтелектуальної власності від 13 серпня 2014 року, тобто в період гострої фази війни проти України», – написав Портнов.

Крім того, експертиза проводилася на російському комп’ютерному поліграфі «Бар'єр», ліцензія до якого була видана російським Роспатентом спеціально для роботи в Україні.

21557621_763655807154563_115413612280834176_n

Матеріали буде представлено на судовому процесі про визнання закриття кримінальної справи проти Пашинського незаконним.

Відкрите судове засідання відбудеться завтра о 17:00 у Печерському суді, Хрещатик 42-а, каб.11.

Нагадаємо, 31 грудня 2016 року в лісі біля одного із сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрелив у ногу місцевому жителю В’ячеславу Хімікусу. Під час конфлікту депутат вистрілив йому в стегно з пістолета Glock 19 калібром 9мм.

Сам Пашинський отримав удар пляшкою по голові. Депутат заявляє, що нападником був саме Хімікус, а той, у свою чергу, стверджує протилежне.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: