У США лютує потужний снігопад

У США лютує потужний снігопад
Як зазначила Національна метеорологічна служба США, у декількох районах Північної Кароліни висота снігового покриву перевищила 60 см

Від снігопаду у Північній Кароліні загинули щонайменше три людини

Потужний снігопад у США, що почався цими вихідними, став причиною смерті не менше трьох осіб у Північній Кароліні. Про це повідомляє телекомпанія NBC.

Як зазначила Національна метеорологічна служба США, у декількох районах Північної Кароліни висота снігового покриву перевищила 60 см. На багатьох дорогах штату паралізовано рух автотранспорту. Надійшла інформація про понад 500 ДТП.

Губернатор Північної Кароліни Рой Купер рекомендував жителям по можливості утримуватися від поїздок на особистому транспорті.

Зазначено, що без електрики залишаються щонайменше 265 тисяч споживачів у Північній Кароліні і прикордонних з нею штатах. Крім того, скасовано понад 2 тисячі авіарейсів.

Раніше повідомлялося, що на південному сході США через потужний зимовий шторм понад 380 тисяч будинків залишилися без електропостачання, також було скасовано близько тисячі авіарейсів.

Також нагадаємо, що Україну накриє потужний циклон: прогноз погоди на 11 грудня. У зв'язку з прогнозованим погіршенням погоди у найближчі три дні «Укравтодор» оголосив про другий – «жовтий» - рівень загрози на дорогах у центральних і північних областях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: