У США опубліковано збірник твітів Трампа, ілюстрований карикатурами

У США опубліковано збірник твітів Трампа, ілюстрований карикатурами

В твердій палітурці збірник продається за 9,16 доларів

Збірник записів Дональда Трампа, які він публікував у своєму Twitter, з’явився з ілюстраціями карикатуриста Шеннона Уіллера. Книга надійшла сьогодні в продаж. Вона вийшла під назвою Sh * t my president says: the illustrated tweets of Donald J. Trump («Лайно, яке говорить мій президент: ілюстровані твіти Дональда Дж. Трампа»).

В анотації сказано, що у 32-го президента США Франкліна Делано Рузвельта було радіо, у 35-го президента Джона Кеннеді – телебачення, а у Трампа є Twitter. У ній карикатурист Шеннон Уїллер, який є лауреатом премії Ейзнера, «розбирає по частинах президента, що висловлюється записами в 140 символів».

На думку автора, твіти Трампа допомагають розкрити його особистість і зрозуміти особливості характеру нинішнього американського лідера, якого багато хто вважає непередбачуваним.

«Я прочитав більше 30 тисяч твітів Трампа», -ділиться з читачами Шеннон Уіллер. «Погані сни почали мені снитися вже на десятитисячному записі. Не вдаватимуся в подробиці, але я зовсім втратив смак до пудингу і перестав дивитися британські драматичні серіали з життя лікарів».

Незважаючи на цю іронічну заяву, карикатурист стверджує, що хоче не тільки пародіювати Дональда Трампа, а й зрозуміти погляд президента на світ і те, чи збігається він з очікуваннями його прихильників. 

«За допомогою його власних слів я хочу показати, наскільки він суперечить сам собі і змушує читача сумніватися в реальному стані справ», – говорить Уіллер.

Як пояснив карикатурист, з цієї причини він вирішив зобразити Трампа на обкладинці не «велетнем-людожером з казки», а дитиною, яка зайнята собою, самовдоволеною і примхливою.

В твердій палітурці збірник продається за 9,16 доларів. Він уже доступний в інтернет-магазині Amazon. Раніше в продажу на Amazon з’явився туалетний папір із твітами президента США.

Трамп дійсно приділяє особливу увагу соцмережах при спілкуванні зі своїми прихильниками і противниками, зокрема, він активно використовує Twitter. На його думку, ця платформа дозволяє йому спілкуватися з аудиторією без посередників. Після інавгурації він отримав президентський аккаунт, але продовжив публікувати записи і на своїй особистій сторінці.

Твіти президента регулярно привертають увагу світових ЗМІ. На його особистий аккаунт підписані понад 35 млн осіб. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: