У США - теракт напередодні багатотисячного марафону

У США - теракт напередодні багатотисячного марафону

За попередньою інформацією, вибухівка була закладена у сміттєвий бак

У місті Сисайд-Парк (штат Нью-Джерсі, США) поруч з місцем проведення запланованого благодійного марафону стався вибух. Бомба розірвалася перед марафоном, який мав пройти у місті. У заході повинні були взяти участь 3 тис. осіб.

При цьому влада міста в Facebook заявили, що бомба вибухнула точно в той час, коли там повинні були пробігати учасники, але старт марафону затримався. 

Про постраждалих не повідомляють. У небі літають гелікоптери. Поліція оточила район вибуху. За попередньою інформацією, вибухівка була закладена у сміттєвий бак. Спрацювала за кілька хвилин до початку забігу, в якому мали взяти участь сотні людей. Марафон скасували. Сапери оглядають місце вибуху.

Про це передає «5-й канал».

Нагадаємо, три роки тому під час фінішу щорічного Бостонського марафону стався терористичний акт (Бостоні, США). Внаслідок двох вибухів загинуло три людини постраждали 183 осіб. В організації вибухів поліція підозрювала двох громадян РФ, які приїхали з північнокавказького регіону. Обидва чоловіків жили у США вже більше року. Пізніше співробітник бостонської філії CBS News Петер Вілсон повідомив з посиланням на телеканал, що підозрюваний в організації теракту в Бостоні 19-річний Джохар Царнаєв отримав громадянство США у вересні 2012 року. Раніше джерела CNN повідомляли, що Джохар Царнаєв прибув до США разом з сім'єю на початку 2000-х років. Згодом вони звернулися до американської влади за наданням притулку. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: