У Сумах зачинили супермаркет через хвору на коронавірус продавчиню

У Сумах зачинили супермаркет через хвору на коронавірус продавчиню
Магазин закрили на дезінфекцію

Через знайдену інфекцію у продавчині супермаркету всіх його співробітників перевіряють на коронавірус

У Сумах підтвердили Covid-19 у одного з продавців магазину, заклад закрили на карантин. Про це повідомив директор Сумського обласного лабораторного центру Михайло Мацюк.

За його словами, коронавірус виявили у жінки, яка працювала у одному з міських магазинів. Інфекцію діагностували з часом методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР).

«Магазин на сьогоднішній день закрився, власники пішли нам на зустріч, зрозуміли всю важливість проблеми. Там проведена повна дезинфекція, всі працівники магазину направлені на самоізоляцію. Вчора розпочате їхнє обстеження методом ПЛР», - повідомив Мацюк.

Зразки на Covid-19 взяли у 70 осіб, які контактували із інфікованою.

«Вже обстежено всі близькі контакти, по сім’ї ще у трьох людей підтверджено (зараження)», - додав Мацюк.

За даними місцевих ЗМІ, супермаркет, який закрили через виявлений випадок інфікування коронавірусом, знаходиться на вулиці Петропавлівській.

Станом на сьогодні, у Сумській області зафіксовано 112 підтверджених випадків Covid-19. Протягом травневих вихідних інфікувалося 10 жителів регіону.

Зазначимо, що у деяких областях України хочуть ввести адаптивний карантинНаразі уряд має намір продовжити карантин до 22 травня.

Як повідомлялось, станом на 9:00 4 травня в Україні 12 331 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 303 летальні, 1619 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 418 нових випадків

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: