Через спалах коронавірусу закрито на карантин ще один гуртожиток під Києвом

Через спалах коронавірусу закрито на карантин ще один гуртожиток під Києвом
У гуртожитку проведено дезінфекцію

Підтверджерно десять випадків зараження серед мешканців гуртожитку

У місті Українка Київської області закрили на карантин гуртожиток навчального закладу через виявлення 10 випадків захворювання на Covid-19. Про це повідомив під час онлайн-брифінгу т.в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Отримані результати ПЛР-тестування мешканців гуртожитку державного навчального закладу у місті Українка, вул.. Юності, 17. Лабораторія підтвердила 10 випадків зараження серед мешканців гуртожитку. Хворих ізольовано на два тижні, в тому числі і директора цього навчального закладу, який мешкає у гуртожитку», - розповів Володін.

Заклад закрили на карантин, встановлено санітарно-карантинний пост. За ізольованими ведуть медичний нагляд. Вирішено питання доставки продуктів і ліків проживаючим та організації харчування чергових.

Володін також повідомив, що в інших пансіонатах та гуртожитках області продовжується виявлення нових випадків зараження на Covid-19.

Нагадаємо, у гуртожитку під Києвом в селі Петропавлівська Борщагівка на вул. Оксамитова, 18-А зафіксували спалах коронавірусу.

Також спалах коронавірусу зафіксували у Вишневому 21 квітня. Тоді було відомо, в гуртожитку виявили 37 осіб з коронавірусом, в тому числі й двох дітей. 

Станом на ранок 23 квітня було підтверджено випадки коронавірусної хвороби (Covid-19) у 78 мешканців гуртожитку у м. Вишневе, з них діти до 17 років – 16.

Як повідомлялося, станом на ранок 4 травня, у Київській області зафіксовано 853 випадки захворювання на коронавірус (збільшення на 69 порівняно з попередньою добою). Одужали 83 особи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: