У Таїланді заблоковані в печері футболісти написали зворушливі листи батькам

У Таїланді заблоковані в печері футболісти написали зворушливі листи батькам

Зараз розглядаються кілька способів евакуювати дітей з печери

12 хлопчиків-футболістів, які опинилися заблоковані в затопленій печері Тхам Луанг в провінції Чаінграй в Таїланді, написали листи своїм батькам. Записки були передані на поверхню з одним з водолазів рятувальної команди, пише The Guardian.

У записках діти пишуть, що хочуть повернутися додому, як тільки вийдуть з печери, що вони сильні і просять не турбуватися про них.

«Я в порядку, тільки трохи холодно. Не хвилюйтеся і не забудьте про мій день народження», - написав один з футболістів. Один з хлопчиків також попросив вчителів не задавати багато домашнього завдання, передає «Бі-бі-сі».

Лист передав 25-річний тренер футболістів, який знаходиться разом з ними в печері. Він вибачився перед батьками хлопчиків за те, що вони пішли з ним в печеру.

Хлопчики з футбольної команди, яким від 11 до 16 років, пішли в похід з тренером 23 червня і пропали. В цей час в провінції Чіанграй почалися дощ і окремі ділянки були затоплені. Дітей знайшли 2 липня, всі вони живі.

Губернатор провінції відзначав, що зараз розглядаються кілька способів евакуювати дітей з печери. Один з них - навчити хлопчиків пірнати і підніматися по скелі зі спеціальним спорядженням у вузьких проходах, де разом не пропливсти. Таким чином, їх можуть вивести назовні тим же шляхом, яким до них добираються дайвери.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: