У Тернополі в квартирі стався вибух, у поліції кажуть про спробу самогубства

У Тернополі в квартирі стався вибух, у поліції кажуть про спробу самогубства

За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася вчинити самогубство через проблеми з психікою

У Тернополі в квартирі 17 липня ввечері стався вибух. Наразі подію кваліфікували за ст. 270 Кримінального кодексу України. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Тернопільської області.

«Поліцейські встановлюють причину пожежі. Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано статтею 270 ККУ», - йдеться в повідомленні.

Повідомлення про пожежу в одній з багатоповерхівок на вулиці Пушкіна у Тернополі надійшло до поліції та рятувальників вчора, о 20:30.

«Вогнеборцям швидко вдалося ліквідувати вогонь, проте було пошкоджено речі домашнього вжитку, обгоріли стіни та стеля в квартирі, а також на сходовій клітці», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що на момент вибуху в помешканні перебували три особи. До реанімаційного відділення із термічними опіками II-III ступенів госпіталізовано власника квартири 1973 року народження та його семирічного сина.

«Із діагнозом: отруєння продуктами згоряння природного газу та спроба самогубства в психоневрологічну лікарню ушпиталено жінку», - зазначили в поліції.

За словами господаря квартири, до моменту виникнення пожежі він перебував в одній з кімнат, дружина – на кухні, а син грався в коридорі.

«Чоловік раптом відчув запах газу. Коли забіг на кухню, то побачив, що конфорки газової плити відкриті. Дружина, не мовивши ні слова, пішла, а він перекрив газ та почав відчиняти вікна. У цей момент й сталося загоряння. За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася вчинити самогубство через проблеми з психікою», - розповіли у ГУНП.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: