У Тимошенко розвідали, що Гройсман таємно вимірює свій президентський рейтинг

У Тимошенко розвідали, що Гройсман таємно вимірює свій президентський рейтинг
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Власенко стверджує, що Гройсман використовує Яценюка, аби наростити рейтинг і стати великим гравцем

Попри намагання президента Петра Порошенка призначити на посади людей, яких вважав керованими, прем’єр-міністр Володимир Гройсман стає самостійним гравцем і вже вимірює свій президентський рейтинг. Таку думку висловив у коментарі «Главкому» народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко.

«Петро Олексійович, на жаль, хотів би себе клонувати: бути і президентом, і прем’єром, і генпрокурором, але наука ще так далеко не пішла, і в нас не монархія, – вказує на егоцентризм Порошенка депутат. – Тож він намагався призначити людей, яких вважав керованими. Але так теж не буває – навіть Микола Азаров, який усе життя був чиєюсь тінню, все одно мав свої певні погляди на прем’єрській посаді, що призвело до його конфлікту з молодим крилом «сім’ї».

«…Я знаю, що Гройсман вимірює свій президентський рейтинг. Зараз Яценюк використовує Гройсмана, щоб збалансувати свої відносини з Петром Олексійовичем, а Гройсман використовує Яценюка, аби намагатися наростити рейтинг і стати великим гравцем. Але насправді в них усіх одне завдання – поділити потоки», - переконаний Власенко.

Читайте більше в матеріалі «Главкома» Найбільший жаль Порошенка, або Чому Гройсман міряє свій президентський рейтинг  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: