У Тюмені оголосили контртерористичну операцію з ліквідації бойовиків ІДІЛ: відео

У Тюмені оголосили контртерористичну операцію з ліквідації бойовиків ІДІЛ: відео

Поліція отримала інформацію про осіб, які планували вчинення терористичного акту в місцях масового перебування людей

Контртерористична операція проводиться силовими відомствами в одному з районів Тюмені після отримання інформації про перебування в місті прихильників терористичної організації «Ісламська держава».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів РУФСБ Росії по Тюменській області отримано інформацію про перебування в одному з приватних будинків міста Тюмені збройних прихильників міжнародної терористичної організації ІДІЛ («Ісламська держава Іраку і Леванту» ), які планували вчинення терористичного акту в місцях масового перебування людей. з метою недопущення вчинення терористичного акту і для забезпечення безпеки громадян начальником РУФСБ Росії по Тюменській області прийнято рішення про проведення контртерористичної операції» , — йдеться в повідомленні.

Операція проводиться з 21:56 (19:56 за Києвом) в межах вулиць Новоселів, Магнітогорська, Локомотивна, Федерації Калінінського адміністративного округу Тюмені, уточнили в прес-службі.

«Керівництво антитерористичної операції покладено на начальника РУФСБ Росії по Тюменській області. Оперативним штабом здійснюються заходи з недопущення терористичного акту» , — додали у відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: