У відділеннях «Укрпошти» з’явиться можливість розраховуватися карткою

У відділеннях «Укрпошти» з’явиться можливість розраховуватися карткою

«Укрпошту» також зареєстрували в міжнародних платіжних системах VISA і MasterCard

«Укрпошта» отримала від Національного банку України ліцензію, яка дозволить розраховуватися у відділеннях карткою. Про це повідомили в прес-службі НБУ.

«Національний банк України прийняв рішення про надання «Укрпошті» ліцензії на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків. Відповідне рішення було прийнято на підставі постанови Правління Національного банку України від 21.12.2017 № 138 «Про надання національними операторами поштового зв'язку фінансової послуги з переказу коштів», – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що тепер «Укрпошта» зможе здійснювати обслуговування клієнтів з використанням платіжних карток. НБУ також зареєстрував договори про участь «Укрпошти» в міжнародних платіжних системах VISA і MasterCard, а також розпочав процедуру вступу «Укрпошти» до Національної платіжної системи «Український платіжний простір». 

«Клієнти «Укрпошти» давно чекали на можливість оплатити товари та послуги платіжними картками - завдяки рішенням Нацбанку така опція стане доступною найближчим часом. Розрахуватися у відділеннях можна буде через платіжні термінали «Укрпошти», на сайті або в нашому мобільному додатку. Також в «Укрпошті» тепер можливо отримувати готівку з платіжних карт», - відзначив в. о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Повідомляється, що для розрахунку картками у відділеннях «Укрпошти» через систему держзакупівель Prozorro вже закуплено 5000 платіжних терміналів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: