У Вілкула стверджують, що Парасюк кілька разів «отримав по пиці»

У Вілкула стверджують, що Парасюк кілька разів «отримав по пиці»

Прес-секретар Вілкула переконаний, що Парасюк виконував замовлення від влади

У народного депутата Олександра Вілкула вважають, що Володимир Парасюк влаштував шоу на каналі «112 Україна», тому що виконував замовлення. Про це заявив у коментарі «Українським новинам» прес-секретар Вілкула Сергій Мілютін, який був присутній на вчорашній бійці.
«За вигуками і коментарями Володимира Парасюка в коридорі було зрозуміло, що його підіслала влада. Хто конкретно, я не знаю, але влада зробила провокацію за вимогу Вілкула опублікувати меморандум з МВФ і системну критику. Не на того Парасюк напав. Кілька разів отримавши по пиці від Вілкула, Парасюк викликав більше двадцяти осіб підмоги і відігрався на машині, яка стояла на вулиці», – розповів він.


Нагадаємо, 22 вересня після прямого ефіру на телеканалі «112 Україна» нардеп Володимир Парасюк у коридорі напав на нардепа Олександра Вілкула. У відповідь Вілкул завдав Парасюку кількох ударів, після яких Парасюк вибіг на вулицю і розбив машину.
Депутат Парасюк відомий тим, що регулярно організовує бійки та провокації. Раніше він також зі спини напав на заступника начальника управління «К» СБУ Василя Пісного, який сидів за столом, та вдарив його ногою в голову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: