У Яценюка не підтримують законопроект Донець про зміни до електронного декларування

У Яценюка не підтримують законопроект Донець про зміни до електронного декларування

Нардеп Андрій Тетерук пояснив, чому фракція «Народного фронту» не підтримує зміни до закону про електронне декларування, які пропонує внести колега по фракції Тетяна Донець

Законопроект Тетяни Донець про внесення змін до закону про електронне декларування є її особистою ініціативою. Фракція «Народного фронту» не обговорювала цей законопроект Тетяни Донець і не підтримуватиме його.

Про це заявив перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук.

«Народний фронт» однозначно не підтримує законопроект депутата Донець і не голосуватиме за нього. Таке рішення було ухвалено сьогодні на ранковому засіданні фракції. Про цей законопроект ми дізналися із засобів масової інформації. Це суто особисте рішення Тетяни Донець. Крапка», - наголосив Тетерук.

Він також додав, що фракція «Народного фронту» послідовно підтримувала політику уряду Арсенія Яценюка щодо якнайшвидшого і повного впровадження Угоди про асоціацію з ЄС, в тому числі й Плану дій з лібералізації ЄС візового режиму для України.

«Наша фракція ініціювала і послідовно голосувала за всі необхідні законопроекти «безвізового пакету», включно із законодавством про електронне декларування», - підкреслив перший заступник голови фракції «Народного фронту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: