У Яценюка оприлюднили доказ того, що Тимошенко і Онищенко пов'язані

У Яценюка оприлюднили доказ того, що Тимошенко і Онищенко пов'язані
Юлія Тимошенко

Лідеру «Батьківщини» нагадали про призначення Шевченка міністром екології

Сьогодні, 5 грудня, під час Погоджувальної Ради соратник Арсенія Яценюка Максим Бурбак нагадав Юлії Тимошенко про призначення міністром екології Ігоря Шевченка у 2014 році, яке свідчить про співпрацю лідера «Батьківщини» з депутатом-втікачем Олександром Онищенком.

Як відомо, Шевченко - юрист і помічник Онищенка.

Таку заяву нардеп зробив у відповідь на палку промову Тимошенко про те, що вона жодним чином не пов’язана із Онищенком. «Я хочу категорично спростувати будь-яку співпрацю партії «Батьківщина» або мою особисту з паном Онищенком. Це просто чітка дискредитація нашої команди, яка спланована і яка ведеться», – заявила Тимошенко на Погоджувальній раді парламенту.

Зокрема, Бурбак продемонстрував лист Тимошенко на ім’я прем’єр-міністра Яценюка від 1 грудня 2014 року, де Юлія Володимирівна пропонувала призначити Шевченка на посаду міністра.

15355835_1174339002652020_1675851684779588425_n

Бурбак виявився не єдиним, хто нагадав Тимошенко про призначення Шевченка після її спростування контактів з Онищенком. У себе на сторінці у Facebook лідер Радикальної партії Олег Ляшко також опублікував цей лист.

Як відомо, раніше цей лист вже з’являвся у ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: