У Яценюка розказали про «справжні причини» блокування Ради Ляшком і Тимошенко

У Яценюка розказали про «справжні причини» блокування Ради Ляшком і Тимошенко

Тимошенко блокує трибуну через Онищенка, Ляшко – заради піару

Із точки зору лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко блокування трибуни Верховної Ради – це симетрична відповідь на вчорашнє голосування щодо Олександра Онищенка. Таку думку в коментарі «Главкому» висловив нардеп із «Народного Фронту» Антон Геращенко. Хоча нагадаємо, Тимошенко, як і частина її однопартійців, підтримали вчорашні постанови про притягнення до відповідальності Онищенка.
«Я вважаю, що вчора фракція БЮТ голосувала за ці три подання «з-під палиці». Я довіряю тій інформації, що пан Онищенко був досить близьким із лідером цієї фракції і в них була низка спільних проектів, одним з яких було призначення Ігоря Шевченка міністром екології. І ви знаєте, що Юлія Володимирівна спочатку давала посил, що не готова голосувати за зняття недоторканності та арешт Онищенка. Вчора ж половина її фракції за це не голосувала», - зазначив нардеп.
Геращенко також додав, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко розглядає блокування як можливість захиститися та привернути увагу до своєї політсили. «Вони перебувають у меншості, в опозиції. Іншого шляху він, очевидно, не бачить. Для нього це – можливість піару та захисту від можливих переслідувань із боку нового генерального прокурора когось із членів фракції Радикальної партії», - зазначив він.
Нагадаємо, вчора, 5 липня, депутати з фракцій «Батьківщина» та "Радикальна партія" заблокували трибуну і президію парламенту. Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що блокування безстрокове - до вирішення питання зниження тарифів на комунальні послуги для населення.
Верховна Рада сьогодні не змогла розпочати роботу через блокування трибуни. Сесійне засідання перенесено на завтра, 7 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: